Halvtinafiskblocket och skär det i fyra bitar. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjöl och rör om. Lägg fiskeni en ugnsfastform och krydda med salt och peppar
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Kanske en utav de mesta klassiska såser som finnstillfisk, ägg- & persiljesås. Oftast till kokt torsk eller kolja, men imin värld funkar det tilliprincip all fisk
Dela med persilja. godis. godis1963. 30min. smält smöretrör imjölettillsätt vätskan under omrörning+buljongenlåt koka 5-10 minsmaka av med salt+peppar. 5-10 minsmaka av med salt+peppar
Koka torsken ilitefiskbuljong. Värm mjölken och vispa ner maizenasåsredningtill en ganska fastsås. Fiskköttet ska vara vitt och fast meninte sönderkokt