Fisk i persiljesås recept

Vit fisk med ägg- och persiljesås

Vit fisk med ägg- och persiljesås

4 portioner 400g vitfiskfilé 1 1/2 msk salt/liter vatten 1 gul lök 1 bit purjolök 1/2 morot 10 vitpepparkorn 3 kryddpepparkorn 2 lagerblad Såsen. 2ägg 1 dl persilja 2. 4 portioner. 400g vitfiskfilé. 1 bit purjolök. 10 vitpepparkorn. 1 dl persilja
Fisk med ägg och persiljesås

Fisk med ägg och persiljesås

Halvtinafiskblocket och skär det i fyra bitar. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjöl och rör om. Lägg fiskeni en ugnsfastform och krydda med salt och peppar
Kokt fisk i persiljesås

Kokt fisk i persiljesås

Krydda fisken med salt och peppar. Persiljesås. Skala potatis och morötter. Koka fiskeni lättsaltat vatten
Ägg- och persiljesås till fisk

Ägg- och persiljesås till fisk

Blev stekt egenfångad abborre idag med en klassisk sås som denna. Innanserveringtillsätt hackade ägg och persilja
Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås

Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås

Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Saltlånga med ägg- och persiljesås

Saltlånga med ägg- och persiljesås

Saltlånga såldes ut tillbilligtprisi vårt fiskrökeri. Ägg- och persiljesås. På temat "rester efter helgerna" åt vi saltlånga i helgen

persiljesås varm

Dela med persilja. godis. godis1963. 30min. smält smöretrör imjölettillsätt vätskan under omrörning+buljongenlåt koka 5-10 minsmaka av med salt+peppar. 5-10 minsmaka av med salt+peppar
Sej med ägg- och persiljesås

Sej med ägg- och persiljesås

Skölj av fiskfiléerna och lägg dom på purjolöken. Skiva purjolöken och lägg den i en form. Rör ner mjöl och sedan mjölken, Vatten och fiskfonden

Ugnskokt gös m persiljesås

Lägg ut ett smörat ugnsfolieark som är dubbelt så stort som fisken. Persiljesås.   Skala och skär löken ibitar
Kokt torsk med ägg- och persiljesås

Kokt torsk med ägg- och persiljesås

Koka torsken ilitefiskbuljong. Värm mjölken och vispa ner maizenasåsredningtill en ganska fastsås. Fiskköttet ska vara vitt och fast meninte sönderkokt
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Kokt fisk med ägg och persiljesås. Krydda fisken med salt och peppar. Ingredienser. ½ dl matlagningsgrädde