Fisk med parmesansås recept

Kall parmesansås

Kall parmesansås

Såsen har jag till kött, kyckling, fisk. Creme fraiche, valfri mängd parmesan, (minst ett par matskedar per burk FET creme fraiche) några droppar citron eller vinäger + en knivsudd med socker
Stekt lax med parmesansås

Stekt lax med parmesansås

Det blir mycket fisk på sommaren. Jag gjorde en stekt laxkotlett med en krämig parmesansås, som blev riktigt trevlig
Lax med lök i parmesansås

Lax med lök i parmesansås

med Knorr Fiskkrydda, snåla inte. Jag hittade ett recept hos Åse som lät så gott, fisk + grädde + knorr fiskkrydda + parmesanost
Gös och bubbel.

Gös och bubbel.

 Om såsen har hunnit svalna alldeles för mycket så värm på den igen och servera fiskenmed sås, bacon, kokt potatis och grönsaker
Älskar tisdagar!

Älskar tisdagar!

Häll såsen över fisken och avsluta med parmesan på varje fiskbit. Åkte inom fiskbilen på hemvägen och köpte lax
Parmesansås

Parmesansås

God till allt från kyckling till fisk/skaljur till kött. Smaka av med salt & peppar. Späd med vatten om det ska användas som dressing
Mannerströms fisklasagne

Mannerströms fisklasagne

Börja med tomatsåsen. Lägg på den röda fisken först, därefter parmesansås, tomatsås, ett lager lasagneplattor, den vita fisken, tomatsås, parmesansås, ett lager lasangeplattor och slutligen ett lager enbart parmesansås
Gös med bacon & parmesancrème

Gös med bacon & parmesancrème

Jag är dålig på att äta fisk, eller snarare att tillaga fisk. (men parmesancrème vet jag inte om det var, snarare parmesansås men det var väldigt gott ändå)

Smörstekt torsk med baconströssel

Jag äter fisk flera dagar i veckan. I stället för lax blev det en riktigt god torskrygg som vi toppade med knaperstekt bacon – vilket bidrog med härlig sälta – och serverade med ugnsrostade grönsaker och parmesansås
Stekt gös med bacon!

Stekt gös med bacon!

Just fisk, vit sås och pressad potatis är svår att få tilltalande på tallriken men jag lovar att den smakar riktigt gott

Parmesansås

) Passar till både kött, kyckling och fisk. En av mina favoritsåser med god sälta och mycket smak. 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 1-2 pressade vitlöksklyftor, lite honung samt salt och nymalen svartpeppar blandas i en skål