Pocherad lättrimmad torsk medäggochpersiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
När fisken kommit upp i rätt temperatur fördelar du äggen över, slår på såsen, och toppar med räkor. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Jag trodde först det var lutfisk men saltlånga är torkad och saltad ochlutfisk torkad och lutad. Saltlånga såldes ut till billigt pris i vårt fiskrökeri
Kokt fiskmedäggochpersiljesås. Krydda fiskenmed salt och peppar. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt hackat äggoch persilja i såsen strax innan servering
*Pocheradfisk serveras med kokt potatis samt ägg & persiljesås. *Chili con carne serveras med ris. Vi erbjuder även en stor och härlig salladsbuffé där vi använder oss av bla säsongens grönsaker
*Pocheradfisk serveras med kokt potatis samt ägg & persiljesås. Vi erbjuder även en stor och härlig salladsbuffé där vi använder oss av bla säsongens grönsaker
*Pocheradfisk serveras med kokt potatis samt ägg & persiljesås. *Chili con carne serveras med ris. Vi erbjuder även en stor och härlig salladsbuffé där vi använder oss av bla säsongens grönsaker