Fisk panering recept

Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

mjöl och panko eller ströbröd till panering. Barnens favorit, och mycket bättre än fiskpinnar. Byxa fisken och dela den i portionsbitar
fisk med remuladsås

fisk med remuladsås

Panko hittar du i asiatiska affärer/asiatiska delen av affären, och är ett grovt ströbröd som passar utmärkt till panering
Ströbrödspanerad fisk med spenatsås

Ströbrödspanerad fisk med spenatsås

Genom att vända fisken först i mjölet innan den vänds i ägget och i ströbrödet så blir paneringen hårdare och ramlar inte bort lika lätt när man steker
Panerad fisk med parmesansparris

Panerad fisk med parmesansparris

Doppa fisken först i ägget, sedan i paneringen. Paneringen är gjord på sesamfrön och glutenfritt ströbröd men ibland gör jag även på olika sorters frön som man mixar till ett mjöl, också jätte gott och lite mer mättande
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

mjöl och panko till panering. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1 ägg
Steka fisk

Steka fisk

Är stekpannan för het blir paneringen bränd innan fiskköttet är genomstekt. För att lyckas med stekt fisk gäller det att hålla reda på temperaturen
Kokospanerad fisk

Kokospanerad fisk

Fisk var det här. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay
Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk. Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten.       800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla
Kokospanerad fisk med sweet chili och lime

Kokospanerad fisk med sweet chili och lime

3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk
Panerad fisk med en supergod sås

Panerad fisk med en supergod sås

Mycket fisk och lite panering. Panerad fisk är en gammal klassiker som jag nästan glömt bort. Elsa hade fått fiskpinnar på förskolan en dag och tydligen gillat det jättemycket, så då tänkte jag att det kan ju vara värt att göra ett försök med även hemma

Panerad fisk med risnudlar

fisk & panering. Panerad fisk med risnudlar och sweet chilisås. Torka av fisken med hushållspapper. Stek fisken i smör

Kokospanerad fisk med sweet chili och lime

Skölj och skär fisken i mindre bitar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek på låg värme 2 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun