Hel fisk kan koka i sitt eget spad tillsammans med lite grönsaker. Att pochera fisk innebär att fisken sjuds i minimalt med vätska över en bädd av grönsaker i en vid kastrull
Sänk värmen och lägg i fisken. Ta upp fisken försiktigt och håll den varm under folie. Fördela fisken i 4 djupa tallrikar, häll över såsen och toppa med färska örter. 600 g fiskfilé. 1 Knorr fiskbuljongtärning
Hade svårt att bestämma mig idag om fisken skulle ligga i såsen eller vara vid sidan av. Tag slutligen upp fiskfilerna och låt dem rinna av på hushållspapper
Förbered under tiden fisken genom att lägga den i en djup form. Ett tips är att lägga fisken i en saltlag innan (googla bra mängd) och självklart kan man anpassa mängden vatten efter hur mycket fisk man har
Jag försöker lära mig att tillaga fisk på lite nya sätt och tänkte då att jag skulle prova pochering, som egentligen bara är ett tjusigt ord för att koka fisk
Fisk är något som jag inte lagar tillräckligt ofta, och jag behöver träna på det. Viktigt att tänka på om du ska gå efter den är att fisken och musslorna bara har samma tillagningstid om de är lika tjocka
Igår provade vi att göra pocherad torskrygg med kokt potatis, pepparrot och skirat smör till middag och det var första gången någon av oss har pocherat fisk
Jag ville även lära mig mer om olika fisksorter. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter@millafunderar Lax pocherad i mjölk med örtsås