Idag hoppar vi till fisk och dagens inlägg handlar om hur du filéar en hel röding. Idag gör vi god chokladtryffel med smak av rom, havssalt och rullad i kakao och karamelliserad mandel
Rödtunga är en perfekt fisk att göra rullader av, här i italienskt stuk. Dela fisken i två delar på längden, bred ut peston på filéerna och dra några varv med pepparkvarnen, rulla ihop och lägg i formen
Idag hoppar vi till fisk och dagens inlägg handlar om hur du filéar en hel röding. Idag gör vi god chokladtryffel med smak av rom, havssalt och rullad i kakao och karamelliserad mandel
När jag i helgen blev sugen på fiskrullader började jag fundera på hur jag skulle kunna göra en av mina favoritfyllningar lite mer färgglad och kom då att tänka på saffran, som passar så bra med fisk
Idag hoppar vi till fisk och dagens inlägg handlar om hur du filéar en hel röding. Idag gör vi god chokladtryffel med smak av rom, havssalt och rullad i kakao och karamelliserad mandel
Förbered bläckfisken genom att skära den på mitten skåra den. Krydda upp fisken med kebabkrydda, salt, peppar, en hackad röd chili, vitlök och olivolja
Idag hoppar vi till fisk och dagens inlägg handlar om hur du filéar en hel röding. Idag gör vi god chokladtryffel med smak av rom, havssalt och rullad i kakao och karamelliserad mandel