Fisk sås bostongurka recept

Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kall sås till fisk

Kall sås till fisk

Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Krispig fisk med kall sås och potatis

Krispig fisk med kall sås och potatis

kall sås till fisk, se recept nedan. När potatisarna börjar koka, sätt in fisken. Receptet på såsen är från Ericas meny
Kall, vit sås till fisk (som i skolan!)

Kall, vit sås till fisk (som i skolan!)

Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Det är inte en remoulad, inte en dillsås och inte massa citron heller…
Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Kall sås till fisk

Kall sås till fisk

Erica bjöd på fish 'n' chips och den här otroligt goda såsen till. ca1 dl bostongurka. Kall sås till fisk
Kall sås till fisk

Kall sås till fisk

Gillade ni den kalla såsen till fisken i skolan. Men nu gillar jag kall sås till fisk,. 4 msk bostongurka. Ställ såsen kallt fram till servering 5 dl gräddfil. 4 msk bostongurka
Kall sås till fisk.

Kall sås till fisk.

½ dl bostongurka. Men EN sås älskar han och det är den kalla såsen de får till panerad fisk i skolan. Ena sonen är av den kräsna sorten och gillar inte alls röror och såser av olika slag
God sås till stekt fisk

God sås till stekt fisk

1-2 msk chilisås. 3 msk bostongurka. Börja med att blanda filen med majonnäsen, tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda väl
Enkel kall sås till fisk

Enkel kall sås till fisk

Blanda bostongurkan med gräddfil och majonnäs. 2 dl bostongurka. Krydda med salt och peppar efter egen smak
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

Kall sås. Rör ihop såsens ingredienser. Kall sås, (till cirka 4 personer). 5 msk bostongurka. Vardagsmat och här i form av torskfilé
Fisk och klyftpotatis med gurksås

Fisk och klyftpotatis med gurksås

ca ½ dl bostongurka. Fisken. Sås. Fisken. Låt såsen stå i kylskåpet tills det är dags att äta. 4 tinade portionsbitar torsk, lax eller annan valfri fisk (eller färska fiskfiléer). 1) Blanda i en skål matlagningsyoghurt, bostongurka och salt och blanda. 7) Lägg fiskbitarna på en skärbräda och dela dem på längden med en kniv. 8) Krydda fiskbitarna med salt och svartpeppar. 11) Vänd fiskbitarna i ägget. 14) Lägg i fiskbitarna i stekpannan. 15) Stek fiskarna på medelvärme ca 3 minuter på var sida. 16) Fisken är färdig när den har fin stekfärg på utsidan och när fiskköttet är helt vitt (ca 52ºC i kärntemp). 17) Servera nystekt fisk med den goda såsen, klyftpotatis och grönsake 4 portioner
Kall dillsås till fisk

Kall dillsås till fisk

Den här såsen påminner lite om den man fick i skolan tillsammans med sprödbakad spätta och potatis, men den är inte exakt likadan
Sommarfisk med kall sås

Sommarfisk med kall sås

Den kalla fisksåsen är ett måste till. En rätt som är väldigt god och lätt att laga till är denna sommarfisk som är lite mer som en sallad
Fiskbiff med mos och kall sås

Fiskbiff med mos och kall sås

Om jag vill att barnen ska äta mer fisk så blir det denna maträtten i topp. Sås. Martina ca 562 kcal/port Fiskbiff. ca 239 kcal/port Sås. ca 107 kcal/port 4 port 400 g fiskfilé 1 ägg 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd 2 msk smör Mixa alla ingredienserna utom ströbrödet och smöret till en färs i en mixer. 2 dl gräddfil 1 1/2 dl turkisk yoghurt 3,5% 2 msk chilisås 3 msk bostongurka salt, vitpeppar Blanda alla ingredienser smaka av med kryddor Recept. 400 g fiskfilé. 2 msk chilisås. 3 msk bostongurka