Sjud tills såsen har tjocknat något. Smält smöret i kastrull och låt svalna en stund. Blanda äggulor och vatten i en kastrull som du ställer i ett vattenbad
Så när jag även fick tag i en fin torskrygg på Ek’s fisk, var valet av mat inte så svårt. Det blev helt enkelt stekt torskrygg med vit sparris, pancetta och hollandaisesås
Ibland så har man bara inte lust eller orken att göra en riktig hollandaise, då är detta ett ypperligt alternativ som sås för dig som vill ha en god sås till fisk
Smula i fiskbuljongtärningen och koka upp såsen. Blanda hollandaisåsen med grädden och paprikapulvret. Självklart blir den här rätten godast om man gör sin egen hollandaise, men jag var lat och körde med påsvarianten
Gör såsen i vattenbad - se mitt recept på senapshollandaise. Såsen. Tag bort skinnet på piggvarsfilén med hjälp av två gafflar eller dessertskedar, lägg upp portionen på varm tallrik och servera med potatisen och hollandaisen bredvid