Fisk suffle recept

Festlig potatismoskaka

Festlig potatismoskaka

Servera till kött eller fisk. Koka potatisen och låt den torka på eftervärmen. Stöt potatisen och använd sedan elvisp
Dagens recept: Lutfisksufflé

Dagens recept: Lutfisksufflé

Och receptet kan man tillämpa också när det gäller andra rester av kokt fisk. Rör ned fisken i stuvningen och vänd sedan ned äggvitorna med ett par försiktiga tag i smeten
Proteinrika, glutenfria pannkakor

Proteinrika, glutenfria pannkakor

Med stekt fläsk, varmrökt fisk eller några skivor ost och en sallad så blir pannkakan ännu mer mättande

Fisksufflé á la Deisy

Skär fisken i ca två cm stora tärningar. 500 gram fisk , Torsk, kolja eller liknande vit, inte allt för fast fisk
Kokboks- och presenttips inför sommaren

Kokboks- och presenttips inför sommaren

Bakverk, Boknyheter, Bokrecensioner, Boktips, Bröd, Fest, Fisk, Franskt, Grova bröd, Hälsa, Kakor, Kokböcker, kokbok, Livsmedel, Ljusa bröd, Lyx, Mat, Matkultur, Må bra, Nyheter, PR, Provsmakat, Recension, Säsongens bästa, Sommar, Tips, Utflyktsmat, Vardagsmat, Vegetariskt 100 originella r
Dukat för midsommar

Dukat för midsommar

Vi bjuder också på två mumsiga recept med fisk- och skaldjurstema som går utmärkt att bereda i köket, om grillvädret inte vill infinna sig

Sufflé med ansjovis och smakrik ost

 Smält smöret i en tjockbottnad kastrull, strö över mjölet och rör om väl. Späd med mjölk, lite i taget under omrörning

Sufflé på brysselkålsmos

 Sätt ugnen på 175º. Smörj en ugnsfast suffléform eller portionsformar väl.  Koka brysselkålen mjuk i lättsaltat vatten

7 rätters middag Nyårsdagen till ära.

fiskröran och gör små äggformade kulor av smeten med två små skedar, Placera. Till sufflen. Kolvar, begär att din fiskhandlare klipper upp

Suffle´potatis

Sätt ugnen på 225 gr. Skär ett lock på den bakade potatisen och gröp ur inkråmet. Mosa det med smör och creme fraiche

Elisabeths goda fisksuffle

Tag av från värmen och rör ner äggulorna och den fint hackade fisken. Häll smeten i en väl smord suffleform

Lutfisksufflé

Tillsätt den kokta och avrunna fisken i bitar. Vispa vitorna till fast skum och vänd ner dem försiktigt i fisksmeten

Lutfisk med tillbehör

Lutfisksufflé. Koka lutfisken (se recept). Tillsätt den kokta och avrunna fisken i bitar. Vispa vitorna till fast skum och vänd ner dem försiktigt i fisksmeten

Grönsakssufflé

1.  Smörj en stor suffléform, 1,3 l eller 4 portionsformar, ca 3 dl, mycket väl ända upp till kanten. Formarna bör ha raka kanter

Potatissufflé

1.  Skala potatisen och skär dem i tärningar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet och mosa potatisen

Wienerköket avsnitt 12

I floderna finns fisk (forell, öring och ål) och i sjöarna Scheidlfisch, zander och abborre. Scheidlfisch, en stor sötvattensfisk, steks vanligtvis och serveras med sallad