Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Blanda i finhackad lök, ströbröd, ägg och krydda. Lägg i fisken och sjud under lock i 4 minuter. 2-3 ägg
Hacka koriandern, salta och peppra, tillsätt grädde och ägg, rör om, tillsätt ströbröd så att smeten blir fast, forma biffar och stek i smör och olivolja, sätt åt sidan
Tillsätt färsen, finhackad gul lök, ägget, citronskalet, citronsaften och hackad dill. Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffar mot fiskburgare istället
Lägg i en skål, pressa över citronjuice samt en nypa socker, salt och peppar. Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs
Varva sedan ruccola, zucchini, fiskburgare och champinjoner. Sen gick jag ut till min närmsta panificio och köpte en fralla för 12 cent (slå det priset om ni kan) så att jag kunde bygga ihop världens godaste fiskburgare. 1 ägg. 1 ägg
Mixa fiskfilé, ägg, potatismjöl, salt och peppar till ett slätt mos. Galet gott tillsammans också och en perfekt kompis till fiskbiffen i den här fiskburgaren