Mixa lök, fisk, crème fraiche, dill, potatismjöl och salt/peppar i matberedaren. 2 msk potatismjöl. Skala och skiva löken, fräs i matfett utan att det får färg men löken skall bli mjuk
Mixa fiskfilé, ägg, potatismjöl, salt och peppar till ett slätt mos. Galet gott tillsammans också och en perfekt kompis till fiskbiffen i den här fiskburgaren
Blanda i potatismjölet, salt och peppar och kör lite till. 2 tsk potatismjöl. 2 tsk potatismjöl. Gårdagens avsnitt av Landet Brunsås stärkte mig ytterligare att minska familjens köttintag
Ha i potatismjöl, kryddor, mjölk och ägget. För er som inte ser någon skillnad, fiskburgaren byttes ut mot en hamburgare av nötfärs i stället och en ostskiva fick kröna verket i stället
Mixa fiskfilé, sardeller, dijonsenap, ägg, potatismjöl, salt och svartpeppar till ett slätt mos. TIll fiskburgare kan man använda den fisken man önskar och vi smaksatte färsen med sardeller och senap
Tillsätt potatismjöl, kryddorna och grädden. Fiskburgare kan serveras även till barn från åtta månader om du låter bli saltet i smeten, har osaltat såstillbehör och steker försiktigt i osaltat smör eller neutral matolja på låg värme för att undvika för mycket stekyta