Lägg över färsen i en smord mikrosäker, gärna rund, form. Mixafiskfiléerna med salt, peppar, potatismjöl, ägg och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Lägg fiskfärseni en liten smord ugnssäker form och släta till ytan med en kniv. Servera fiskfärsen med sås, kokt potatis och t ex morot, broccoli och sockerärter
Kör till en finfördeladfiskfärs. Klä en avlång terrineform, sockerkaksform eller brödform med ett bakplåtspapper (klipp det smalare så att det passar iformen - kortsidorna behövs ej täckas)
Rör ihop smeten med grädden och hällallt i en smord och bröad form. Montera kniveni matberedaren. Dela filéernaimindrebitar och läggdem i skålen tillsammans med salt, smält avsvalnat margarin, mjöl ochägg
Häll smeten i en smord form. Fiskfärs. En fundering jag fick när jag såg den här boken. Fiskfärs. är hur det egentligen är nu för tiden, om nyblivna föräldrar lagar sin egen barnmat eller om den färdiga barnmaten på burk har blivit så mycket bättre utan konserveringsmedel och andra tillsatser, och billigare, så man egentligeninte sparar så mycket på att laga sin egen barnmat
Platta ut litefiskfärs och stek, för att smaka om färsen är rätt kryddad. Börja med att krydda filéerna med salt och peppar, rulla dem sedan och ställ dem på högkant i en smord form