Smörj formen med matfett och bred ut fiskfärseni den. Lägg fiskenibitar, salt, peppar, mjölk, ägg, potatismjöl, dill och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Lägg fiskfärseni en liten smord ugnssäker form och släta till ytan med en kniv. Servera fiskfärsen med sås, kokt potatis och t ex morot, broccoli och sockerärter
Det är mycket gott att använda broccolii både köttfärs och fiskfärs. BROCCOLI MED TVÅ SÅSER. Koka broccolin knappt mjuk och varva den sedan med kött- eller fiskfärsi en form
Och så kan man ju göra goda biffar på fiskfärs. till och med haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gickigenom fördelarna med att äta fisk och olikatillagningssätt, som panering, iugn, i stekpanna och i gryta
Blanda fiskfärs med salt, peppar, äggulor, dill, mjöl och grädde till en färs. Ställ de eventuellt i en förvärmd ugn om de inteblir klara enbart i stekpannan
Men ett tips är att fråga dinfiskhandlare om de har fiskavskär att sälja såsom slag och fisktails, de kan man ofta få till ett bättre pris än att köpa hela filéer av fisk och passar utmärkt för fiskfärsbiffar
När de fått fin stekyta brukar jag lägga dem i en form och steka klart dem i några minuteriugnen. Detta är ett recept som det passar att både göra köttbullar och fiskbullar av
Krabb och fiskfärs med. vimixar köttet till en färs, tillsätterlite lök, några anjovisfileer och en del tomatpuré, låter det hela ännu en gång blimixat och därefter skall det stekas iugnen ungefär lika länge som själva lammköttet ( kronan) steks