Serveras med ärtor, kokt potatis, skirat smör och färsk pepparrot. Stek löken i smör ( ska inte ta färg ) Blanda lök, grädde, ägg, ströbröd, dill, citronskal och kryddor
Blanda crème fraiche, fond, kräftstjärtar och dill till såsen. Mixa fiskfilén med kräftstjärtar, ägg, potatismjöl och crème fraiche till en färs, i matberedaren med kniven monterad
Dekorera fiskfärsbiffarnamed kryddkrasse och servera med kokt potatis, dill och sallad till. Klicka ner färsen till biffar i en varm stekpanna med matfett
Skär laxfilén i mindre bitar och lägg dem tillsammans med salt, vitpeppar, potatismjöl, purjolök, dill och minifraiche i matberedaren med kniven monterad
Såsen kan även sparas och ätas senare till fiskfärsbiffar, kall fisk såsom tonfisk på burk osv. Serveras med fördel ihop med mandelpotatis och röda tomater samt en sallad med fina blad
Laxfärsbiffar med remouladesås a´la DanielaVart sugen på fiskfärsbiffar (barndomsminnen från skolan. Finhacka löken, dillen och kaprisen och släng med i byttan
Någonslags julkryddning på fiskfärsbiffar. Forma sedan små biffar med händerna och stek i medelvärme tills biffarna fått fin färg och god ”stuns” utan att ha blivit för hårda