Fiskfärsbiffar med dillsås recept

Fiskfärsbiffar med dillsås och potatis

Fiskfärsbiffar med dillsås och potatis

Rör samman fiskfärsen med salt, peppar, ägg, limesaft, minifraiche och dill till en smidig färs. Smält matfettet i stekpannan på medelvärme

Fiskfärsbiffar med kall dillsås

 Dela fiskfilén i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Smaka av med salt och peppar

Fiskfärsbiffar med dillsås

Finhacka i matberedare tillsammans med salt. Dillsås. Forma färsen med hjälp av en matsked till små biffar

Fiskfärsbiffar med dillsås och potatis

 Rör samman fiskfärsen med salt, peppar, ägg, limesaft, minifraiche och dill till en smidig färs.  Smält matfettet i stekpannan på medelvärme

Fiskfärsbiffar med dillsås

4 port. 300 g laxfilé200 g torskfilé2 tsk salt2 ägg2½ msk vetemjöl1 dl vispgrädde2 salladslökar3 msk hackad persiljavitpepparsmör att steka iSås2 scharlottenlökar1 msk smör2 dl vitt vin2½ dl vatten2 sk fiskfond1½ dl vispgräddecitronsaftsaltpeppar1 tsk