Häll i grädde, cremefraiche, vatten, sambal och saffran. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
Häll sedan i vatten, buljongtärning, cremefraiche och grädde. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Häll på cremefraiche, grädde, philadelfiaost och låt puttra ihop innan du tillsätter fisken. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
Koka cremefraiche, mjölk, hummerfond, tomatpuré och citronsaft i en vid panna. 2 dl cremefraiche. Finstrimla de soltorkade tomaterna och tillsätt dessa i såsen
Jag hade i lite crème fraiche för att lätta upp den, tycker enbart majonnäs blir lite väl tungt. Den här fiskgrytan bjöd Christian och Elisabeth på när vi hälsade på dem i huset de hyrt på västkusten tidigare i sommar
Tillsätt cremefraiche. Idag bjuder jag på en riktigt saffransgul fiskgryta. 2 dl cremefraiche. ). Dragon är en favorit och saffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Tillsätt därefter vatten, fond, vin, grädde, crème fraiche och kryddor. 1 dl crème fraiche. Så här gör du Strimla purjolöken, finhacka vitlöken, dela potatisen i 1x1 cm kuber och dela fänkålen i bitar