Sandy bjöd på en god och värmande fiskgryta där vi satt i hennes fina kuvös och myste. Hon hade lax istället för vit fisk och skippade sellerin, hälsar hon
en skvätt Noilly Prat (en torr fransk Vermouth som är fantastisk i matlagning. När dottern var yngre blev det ofta spaghetti Bolognese, men numera önskar hon sig ofta fiskgryta
Serveras till fiskgrytan eller som plock till fördrinken. En god enkel fiskgryta som får en extra knorr med de goda tillbehörenTill 4 rejäla portioner400gr. potatisarFiskgrytan här med goda tillbehör2 st. fransk senap2 vitlöksklyftorsalt och pepparCayennepeppar och några droppar citron som smaksättningBörja med att lägga äggulorna i skål och häll i senapen, ställ den gärna på en fuktig wettex så står den stadigt. 1 msk fransk senap
2 msk fransk senap. Börja med att mixa alla ingredienser till kryddpastan. Hacka sedan lök och rotsaker. Dessa fräses på medelvärme tills de börjar bli mjuka