4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossadetomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt fiskfonden, krossadetomater och creme fraiche. Servera fiskgrytan med råris eller bulgur. 4 pers600 g torskfilé1 gul lök1 röd paprika12 färska champinjoner1 msk smör1 msk fiskfond1 burk krossadetomater (400g)1 burk creme fraichesalt, svartpepparGÖR SÅ HÄR
Till middag idag lagade jag en fiskgryta med hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Idag har hösten börjat ta över efter den fantastiska sommaren och de senaste sommardagarna mitt i september
Tillsätt krossadetomater, vatten och fiskfond. Skär tomaterna i tärningar och lägg i kastrullen tillsammans med kokosmjölken och cest och saft från limen och låt koka upp
Häll upp kokt ris och fiskgryta i tallriken och. Ett recept från Zeinas kitchen. men jag satte min egna lilla twist med jordnötter, persilja och babyspenat
Tillsätt fiskfond, tomatpuré, krossadetomater, socker och purjolök. Brasiliansk fiskgryta, även kallad moqueca, är en av Brasiliens nationalrätter och finns i många olika versioner
En supergod fiskgryta som min kära mamma brukar laga. 1 burk krossadetomater. Hon brukar servera den med en stor skål aioli bredvid – vilket höjer smaken ytterligare