Mustig och rejäl fiskgrytamed hemgjord buljong. Serveras medjasminris och gröna ärtor. Avsluta med att tillsätta pastis samt smaka av med salt och peppar
Servera med kokt potatis eller ris. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Servera grytan med tex blomkålsris eller vanligt ris. Vit fisk är ju väldigt gott som den är med bara salt och peppar men att lägga den i en smakrik gryta som jag gjorde igår blir också väldigt gott
Jag mortlade först och sedan hackade jag allt ytterligare med en kniv tills det blev som en pasta. Häll risnudlar eller ris i botten på en skål och häll sedan över grytan
Servera tillsammans medris eller äggnudlar, en limeklyfta och eventuellt lite extra sweet chilisås. Var kanske för feg med chilin för det verkar inte ha funkat på mig
En fiskgryta som kan varieras med skaldjur, en skvätt vitt vin eller färska örter. Det togs en hel del prover och det kunde omgående konstateras att det iaf inte var några baskelusker från Kap Verde som jag fått med mig hem