Ikväll blir det fiskgrytamedaioli här hemma. Servera gärna medaioli, bröd och ett gott vitt vin. Smaka av med salt, svartpeppar, citron- resp apelsinsaft
Sleva upp i skålar och dekorera med hackad bladpersilja och en klick aioli. aioli. Det blev en härligt mustig fiskgrytamed fänkål, saffran, vitt vin och stora kuber av ekologisk lax och torskrygg
Mixa samman äggulor med vitlök, saffran, vinäger och senap. Smaka av med salt och peppar. Koka alla grönsakerna i fiskbuljong och krossade tomater tills allt är mjukt
Servera medaiolioch ev bröd. Endast fisken till fiskgrytan behövde inhandlas annars rensades rotfruktslådan, en skvätt vin och en skvätt grädde åkte ner
Serveras medaiolioch färskt gott bröd. Vispa äggulan med handmixer, pressa ner vitlök och vinäger. Häll i saffran, vitt vin, krossade tomaterna, lagerblad, torkad chiliflakes och låt koka upp