Ingredienser Portioner. 4 500 g passerade tomater 1 bakpotatis 250 g tomater 2 dl smetana 400 g torsk 1 förp blandade frysta fisktärningar (à 300 g) Att ha hemma 7 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1 tsk timjan 1 vitlöksklyfta salt och peppar bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 347 500 ml krämig kokosmjölk. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran
Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Fiskgryta med vitlöksbröd, 5-6 port500 g fisktärningar (lax och torsk till exempel)500 g potatis, fast2 morötter (ca 130 g)1 purjolök1 fänkål1,5 msk olivolja2 msk tomatpuré1/2 kuvert saffran5 dl vatten400 g körsbärstomater på burk1 dl gräddesalt, svartpeppar5-6 minibaguetter75 g smör, rumsvarmt3 msk persilja2 vitlöksklyftoren nypa salt1,5 krm vitpeppar1 citron1