Pressa ner vitlöken i en skål. Tillsätt saffran och rör om. Så här gör du Strimla purjolöken, finhacka vitlöken, dela potatisen i 1x1 cm kuber och dela fänkålen i bitar. 1 vitlöksklyfta. 1 stånd fänkål. 1 paket saffran. 1 tsk fänkålsfrön, stötta i mortel. 4-5 vitlöksklyftor
Tärna lök, vitlök morot, palsternacka och fänkål i små bitar. Saffran fungerar även efter jul. ) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran
Tillsätt skivad vitlök, tomatpuré och saffran. Hacka vitlök och chili och lägg i en vid skål. 1 st fänkål. 1-2 st vitlöksklyfta, skivad. 5 g saffran. 5 msk vitlök
Hoppade över fänkålen och la till färska tomater, paprikapulver, tomatpuré och hummerfond. Tillsätt saffran, vitt vin, riven vitlök, tomatpuré, krossade tomater, timjan, paprikapulver, lagerblad, cayennepeppar, hummerfond, fiskbuljongtärningar och vatten
Med fisk, räkor,fänkål, saffran m. Ansa och strimla fänkålen. Hetta upp smöret i en gryta och tillsätt saffran, lök och pressa ner vitlöken, stek tills löken är mjuk