Tillsätt fiskfonden, krossade tomater och cremefraiche. Servera fiskgrytan med råris eller bulgur. 4 pers600 g torskfilé1 gul lök1 röd paprika12 färska champinjoner1 msk smör1 msk fiskfond1 burk krossade tomater (400g)1 burk cremefraichesalt, svartpepparGÖR SÅ HÄR
Häll på grädde och cremefraiche och låt att småputtra i ungefär en kvart. Till middag idag lagade jag en fiskgryta med hjälp av det som fanns i kylen och frysen
Tillsätt crème fraiche och vatten. Den här mustiga fiskgrytan med smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Häll på buljong och crème fraiche. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g räkor med skal 400 g sejfilé 1 purjolök 1 stor fänkål Arla® Svenskt Smör 2½ dl hönsbuljong 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat rivet skal av ½ apelsin 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk hackad färsk timjan 1 kg potatis 1 baguette, gärna vitlöksbaguette
Rör ner tomatpuré och kryddor. Tillsätt cremefraiche, grädde, saffran, bladspenat och chiliflakes. Härligt krämig och smakrik fiskgryta med saffran som passar lika bra till vardags som till fest
Tillsätt hackad fänkål, morotsslantar och tomatpuré och låt fräsa någon minut. Pressa ut limejuicen och häll ner vatten, matlagningsyoghurt/crème fraiche och grädde tillsammans med buljongtärningen
Skålla och skala tomaterna. Tillsätt sedan crème fraichen. Hon behövde nämligen inte lyfta ett finger för att få en alldeles delikat, utsökt middag idag, satt bara och lapade sol ute i blåsten medan jag lagade fiskgryta
Rör sedan ned créme fraiche. 2 dl lätt créme fraiche. 20 cocktailtomater. Lägg på tomaterna och räkorna och låt dom bli varma utan att koka 400 gram vit fisk. 20 cocktailtomater