Skär sen med en vass litenkniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vidiugnen
Ta ut ugnsformen och flytta över karrén till den. fläsk,. färsk timjan (torkad går också). Dela potatiseni halvor och lägg i en annan ugnsform, ringla över liteolivolja och plocka timjanblad som du strör över
När fläskläggen är kokt, lyft upp det i en ugnsform och pensla på rejält med bbq-sås. Lägg fläskläggeni en gryta tillsammans med äppelklyftor, lökbitar och lagerblad
Använde både fläsksida, filet och karré, fileten blev en pastramivariant stekt ikryddblandning på bla svart chili och senapsfrö, karrén gjorde jag till en rulle porcetta style med trattkantarell och myskmadra och fläsksidanfick gå länge iugn och glacerades iminklassiska glace
Jag valde även denna gång att använda mig av fläskkarré och fläsksida. Tag ut grytan ur ugnen. Det är så självklart att det nästan är fånigt - givetvis ska det vara rillettes på julbordet
Dela fläsk karré ibit. Royairani. Grill krydda. 50min. Krydda fläsk karré med grill krydda och grilli 20 minuteri 200 gr der iugnen. Ta ut köttet, lägg i tomater, böner, tabasco och oregano och grillaytligarei 20 minuter 200 grader. vita böner i burk 400 g
Ta fram fläsksidan, svålsidan ner och gnidin med rikligt med salt och peppar. Placera rullen iugnsäker form och häll på vinet så den inte bränner fast i formen
Pulled pork eller mera svenskt, draget fläsk, är väldigt hett i dessa dagar. Pulled pork ”Afelia”. Min dragna gris har fått inspiration av Afelia, en gryta på rödvinsmarineratfläskkött