svamp, paprika och andra grönsaker man gillar. Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Hacka löken fint och fräs gyllene i smör i en stekpanna med höga kanter, tag ur pannan. Peppra fläskfilén och linda sedan baconskivor runt så att hela filén blir täckt
Spinn vidare och lägg till oliver, bacon (. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Ansa och skiva svampen. 2 pkt bacon. 1800 g fläskfilé. 11 st gul lök. 11 st vitlöksklyfta. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 225°Strimla baconet och stek det nästan knaprigt i en stekpanna i sitt eget fett. 1Skala och hacka löken. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör. 1Varva bacon, fläskfilé och svamp- och paprikafräset i en smord ugnsform. 1Vispa samman crème fraiche, grädde, ägg, pressad vitlök, salt, peppar och oregano, och häll i formen