Rör ner cremebonjour och låt grytan koka upp. 500 g fläskfilè 1/2 gul lök 2 msk smör 1 tsk paprikapulver 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 tsk kinesisk soja 100 g Cremebonjour tex taco eller vitlök(eller annan valfri mjuksost med god smak) Gör såhär. 100 g Cremebonjour
Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Vispa ihop grädde, vin, mjöl, fond, Créme Bonjour och senap i en gryta. 600 g fläskfilé. 1 ask Créme Bonjour gräslök, 100 g. 600 g fläskfilé. 1 ask Créme Bonjour gräslök, 100 g 1 dl torrt vitt vin
Skiva fläskfilén och krydda med salt och peppar och stek i smör. 600 g fläskfilé. 150 g crème bonjour vitlök. 600 g fläskfilé. 150 g crème bonjour vitlök
Ca 600-700 g fläskfilé. 11 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g. 1Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn. 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form