Tillsätt crème fraiche, soja och senap och låt koka upp. 2 msk dijonsenap. Skiva filén i ca ½ cm tjocka skivor och bryn den i smör-oljeblandningen i omgångar
Jag skar en fläskfilé i lagom tjocka skivor och blandade köttet med soja. 2 dl grädde och 2 1/2 msk Dijon-senap, låt det få sjuda på svag värme några minuter. 1 fläskfilé. 2 msk Dijon senap. 1 fläskfilé 1 msk soja. 2 msk Dijon senap
Skär fläskfilén i skivor. Blanda i fransk senap, curry och grädde. Receptet i dag blir en gryta på fläskytterfilé, snabbt och gott… sätter bara lite extra sting på den
Häll grytan i en ugnsfast form. Lägg i senap, kalvfond och sambal oelek. Ingredienser för 4-6 personer800 g fläskfilé½ purjolök200 g champinjoner1 röd paprika4-5 dl matlagningsgrädde2 dl creme fraiche1 dl sweetchilissås1 tsk dijonsenap1 tsk kalvfond1 tsk sambal oelek½ dl riven ostSaltPeppar2 paket bacon1 dl cashewnötter3 dl riven ostGör så härPutsa filén och skär i cm tjocka skivor. 800 g fläskfilé
Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skär 600 gram fläskfilé i skivor. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta. Rör ner 1 dl riven kvibille prästost i grytan när den är klar. 1 msk fransk senap
Det skulle egentligen vara fläskfilé men jag tog kycklingfilé och det blev otroligt gott. Den här gången en jättegod gryta med dijonsenap och soltorkade tomater i
Skär paprikan i tärningar och strö dem över grytan. Tillsätt sky, grädde och senap och låt såsen småkoka under omrörning i ca 5 min. 1 fläskfilé. 1 msk fransk senap
Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skär 600 gram fläskfilé i skivor. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta. Rör ner 1 dl riven kvibille prästost i grytan när den är klar. 1 msk fransk senap
Ännu ett recept med fläskfilé och senapssås. Tillsätt chilisås och senap. Hemma i Göteborg äter jag väldigt sällan kött (ja, förutom köttfärs och kyckling då), men nu i sommar när jag bott hos mina föräldrar är fläskfilé eller liknande köttdelar ett stående inslag så gott som varje helg
Dela fläskfiléen i bitar och stek den, häll i cremé fraich i en gryta. Tillsätt senapen och oliverna. Häll fläskfilén och innehållet i en ugnsfast form
Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta. Lägg över köttet i grytan. Lite mat skulle vi få i oss också så jag provade ett recept ur kokboken från Arla som jag köpt, nämligen Fläskfilé i ost- och senapssås