Linda baconskivor runt filén och lägg filén i en ugnsfast form. Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén
Knaperstek bacon och låt det sedan rinna av på en bit hushållspapper. Vispa ur stekpannan med vatten, tillsätt fond, senap, soja, rosépeppar, pressad vitlök, crème fraiche och purjolök och låt det koka upp
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Klipp baconen på mitten och knaperstek baconet i het stekpanna och låt rinna av på hushållspapper
Fläskfilén. Lägg ner alla kryddorna i en mortel och arbeta dem tills rosépepparn är malen. Skär baconen i tunna strimlor och stek på medelvärme, skiva champinjonerna
Putsa fläskfilén, skär ett snitt och lägg i pressad vitlök. Linda baconet runt om. (Alternativt skiva fläskfilen, linda varje skiva med bacon och stek på stekjärnet