Ur den gör jag ofta den här fläskfilén. ca 750 g fläskfilé. En av mina husgudinnor på kokbokshyllan är Donna Hay som av någon outgrundlig anledning inte slagit särskilt stort i Sverige
Vi åt fläskfilén med lite ugnstekta skivor av morötter och palsternacka samt en grönsallad. Vi helstekte en fläskfilé i ugnen, den fick puttra i en sås på grädde, lök och champinjoner och mot slutet av stektiden fyllde vi köttet med salami och cambozola
500 g fläskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 2 pressade vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk torkad rosmarin 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk dijonsenap ½ tärningar köttbuljong 1 msk hackad färsk persilja Ugnstekta grönsaker
Peppra och bryn fläskfiléerna runt om i panna på spisen. 1 st fläskfilé. Värm ugnen till 125°. Lägg dem i ugnssäker form, klappa in rosmarin och ugnstek 30-35 min till innertemp 67°
1200 g fläskfilé. Krydda fileérna med grillkrydda och helstek dessa färdiga. Skala potatis och morötter, klyfta potatisen och skär morötterna i slantar
1 fläskfilé. Ugn. 175 grader. Putsa filén. Salta och peppra. Linda Serranoskinkan runt om filén. Lägg över i en ugnssäker form och pensla med smält smör
använd fläsk ytterfilé istället för fläskfilé. ugnstekta hela delikatesspotatisar eller klyftor. 600 g fläskfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 8 st bresaola, tunna skivor. Kram 600 g fläskfilé