Ingredienser200g fläskkött, exempelvis fläskfilé eller skinkschnitzel½ röd paprika½ gul paprika50g champinjoner1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk mango chutney400ml kokosmjölk1 tsk sambal oelek1 tsk soyaSalt och svartpeppar
Jag var sugen på lite asiatiskt och hade en stor bit picnicbog hemma. Den här grytan kom jag på när jag började fundera på vad jag ska bjuda lite vänner på
Asiatiskfläskgryta 2 port + matlåda. / Anki och Håkan Asiatiskfläskgryta 2 port + matlåda. Det känns som det var ett tag sedan vi bjöd på fläskkött här i köket, den största anledningen till det är väl att det lagas till mest vilt i Mårtenssons kök just nu
Skiva köttet. Krossa citrongräset och fräs i olja. Lägg i köttet och bryn några minuter. Blanda i currypastan och tillsätt purjo, fisksås, kokosmjölk och socker