Skala, dela och kärna ur äpplena och lägg i dem i grytan tillsammans med lök och katrinplommon. Servera med potatismos och den steksky man får i köttgrytan
Stick åtta hål här och där i fläskkarrén och peta in katrinplommonen i hålen. Skär upp fläskkarrén, kotlettraden eller skinksteken i skivor och lägg på fat med morötter, äpple samt lök vid sidan
Bryn köttet runtom i en stekgryta. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Grovhacka löken, skär katrinplommonen i bitar och morötterna i stavar
Bryn köttet i smör runt om så att det får färg och lägg över i en gryta. Fyll med katrinplommon. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel
Bryn köttet i smör runt om så att det får färg och lägg över i en gryta. Fyll med katrinplommon. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel
Bryn köttet i smör runt om så att det får färg och lägg över i en gryta. Fyll med katrinplommon. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel
Idag har vi haft lite goda vänner på besök och till middag lagade jag till den här grytan. Strimla köttet, halvera katrinplommonen och strimla salladslöken
Bryn köttet i smör runt om så att det får färg och lägg över i en gryta. Fyll med katrinplommon. Jag brukar inte använda köttermometer när jag grytsteker fläskkarré, utan låter den puttra tills den känns mör när jag sticker i den med en provsticka
Receptet är ett gammalt urklipp, oklart varifrån, och det står lamm i receptet men vi använde fläskkarré, som kändes som att det skulle passa bra till den torkade frukten och curryn