1,6 kg fläskkarré med ben. Stek i mitten av ugnen i ca 5 timmar tills köttet nästan faller isär. Låt köttet steka mitt i ugnen 15- 20 minuter tills det fått fin färg och en krispig yta. 1,6 kg fläskkarré med ben
Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
1 kg benfri fläskkarré. Lägg även ner resterande plommon och in i ugnen stek i ca 1 timme eller tills innertemp har nåt ca 80 grader. 1 kg benfri fläskkarré
Rör ner grönsakerna i stekpannan. Skär fläskkarrén i strimlor. Lägg upp maträtten i en form eller servera direkt från stekpannan, garnera med halverade limeklyftor och servera ris till kasslergrytan