Vispa ihop grädde, crème fraiche, soja och sambal oelek. Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittat billiga fläskkotletter blir detta en supergod middag en vanlig vardag
Igår testade vi nått nytt till middag, himmelska fläskkotletter. 8 st benfria fläskkotletter. 5 dl crème fraiche. Sätt ugnen på 175 C och lägg de råa fläskkotletterna i en ugnsform. Rör ihop créme fraiche, grädde soja sambal, socker och samt lite salt efter smak, de som vill ha det lite starkare kan ta 2 msk sambal. 8 st benfria fläskkotletter. 5 dl crème fraiche
Stek fläskkotletterna på båda sidorna och krydda med grillkryddor och salt. Häll sedan i crème fraichen och låt puttra i ca 5 -10 minuter. 2 fläskkotletter. 2 dl arla lätt Cremefraiche med senap och dragonsmak
Lägg ut fläskkotletterna i en ugnssäker form. Man lägger helt enkelt råa fläskkotletter i en form, vispar ihop en sås och häller över sedan är det skjuts in i ugnen och efter 75 minuter är det dags att säga varsågod. 6 st fläskkotletter. 2 dl cremefraiche. 6 st fläskkotletter. 2 dl cremefraiche
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar 2 msk kapris 1 citron 2 dl crème fraiche 4 benfria fläskkotletter 1 msk smör eller margarin 250 g broccoli 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
En titt i kylskåpet konstaterar att det får bli något med fläskkotletter och champinjoner. Hittar en tub med ädelost som blivit över från pepparkaksätandet, grädde och cremefraiche