Även den här gången blev det ris till och så gjorde jag en väldigt enkel tomat- och gurksallad. Jag använde nio fläskkotletter då vi var fler runt bordet och visst behov / önskemål om matlåda alltid finns
Servera med risoch t ex haricort verts. Skala och tärna mangon fint. Salta och låt koka upp. Drag ned värmen och tillsätt riven eller torkad ingefära, spiskummin och koriander, kanel samt kardemumma
Servera köttet med ris, rödbetor och tomatsallad. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Dela rödbetorna i mindre bitar, ringla på olja, salta och peppra
Servera med potatis, ris, spagetti, sallad… vad du gillar bäst helt enkelt. Blanda ihop en marinad på soja, sambal, tomatpuré, olja, balsamvinäger och lite grillkrydda
Receptet hittade jag här och vi åt det med ris ist för potatis. Jag hörde när två kunder prata om just detta och var givetvis tvungen att googla det när jag kom hem
Självfallet försöker jag använda så mycket ekologiska, närproducerade och svenska varor som det bara går, för vi vill ju gärna ha kvar våra friska kroppar och vår vackra jord så länge som möjligt