Både den möradefläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Jag brukar oftast inte köpa fläskytterfilé eftersom den sällan är ekologisk utan istället oftast mörad, dvs proppad med söt-salt vätska som jag helst vill undvika
800 g fläskytterfilé (mörad). Blanda samman yoghurt och tandori i en plastpåse (typ fryspåse). Lägg i köttet och tryck runt påsen så att hela köttet kommer i kontakt med marinaden
Dan strandqvist Brieostfylld fläskytterfilé med rödvinsåsI stället för att köpa den lite dyrare fläskfilén går det utmärkt att använda möradfläskytterfilé
700 g fläskytterfilé 300 g vitkål 100 g färsk svamp 3/4 dl torkade trattkantareller 1 rödlök 10 cm purjolök 2,5 dl matlagningsgrädde 2,5 dl vatten 150 g svartavinbärsgele (ca 1,5 dl) 6 tsk maizenaredning för bruna såser 2 syrliga äpplen salt och peppar. 700 g fläskytterfilé 300 g vitkål 100 g färsk svamp 3/4 dl torkade trattkantareller 1 rödlök 10 cm purjolök 2,5 dl matlagningsgrädde 2,5 dl vatten 150 g svartavinbärsgele (ca 1,5 dl) 6 tsk maizenaredning för bruna såser 2 syrliga äpplen salt och peppar
700g fläskkött (fläskytterfile mörad) *Det måste skivas mycket tunt, så det är lättare om du fryser den och sedan defrost/tina lite och sedan skivas den. 700g fläskkött (fläskytterfile mörad) *Det måste skivas mycket tunt, så det är lättare om du fryser den och sedan defrost/tina lite och sedan skivas den