Jag valde även denna gång att använda mig av fläskkarré och fläsksida. Då måste jag så klart laga till en sådan i god tid, så att jag har en chans att fullända den inför Dopparedagen
Inspirerad av den vietnamesiska macka som jag åt när jag var i NY i våras så lade jag ilitekinesiskt kryddat fläskköttistället plus litevietnamkryddad oxsvans som jag fick över när jag lagade pho
Billigt är det också, köp karré eller picnic-bog av fläsk eller högrev av nöt när det är extrapris. Det är svårt att äta bra när man inte är hemma, eller inte har tid - eller ork för den delen
Det här receptet går även att göra med karré ibit, då ska köttet vara innei många många fler timmar och när det är färdigt, då kan du kalla det för pulled pork, som på svenska blir dragen fläsk
Genom att placera köttbiten så nära dem som möjligt får vi alltså både en stor yta med direkt värme samtidigt som den varma luften iugnen värmer köttbiten från alla håll och ökar dess medeltemperatur på ett så effektivt sätt som möjligt