Fläskfilégratäng med kantareller När osten smält smula ner trattkantarellerna och smaka av med salt och vitpeppar. Det tipset delar jag gärna med mig av för det smakade ljuvligt gott Lätta och Goda recept
Fläskfilégratäng Koka upp ärtorna och gör pure av dessa med lite smör i och blanda in i potatismoset. Låt champinjonerna brynas i smöret och tillsätt sedan mjöl och malen kantareller späd med mjölken och låt stuvningen koka i 15 min. 1 tsk malen trattkantarellerMatklubben.nu
Förslag på söndagsmiddag..den sista i maj 2015..dessutom på Morsdag.... Hacka lök och champinjoner som fräses i smör medtrattkantarellerna. Lägg i en skål med olja, salt och kryddor Att vara mamma och gilla livet
Fläskfilégratäng med svamp Smula eller mortla trattkantarellerna. Hetta upp rikligt med smör i en stekpanna (om fläskfilén är stor/lång kan du dela den på hälften) Mitt i mitt kök