Fläskfilé kall till buffe recept

Kall kyckling till buffén

Kall kyckling till buffén

På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar. Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet
Kall marinerad fläskfilé

Kall marinerad fläskfilé

Servera fläskfilén i tunna skivor på sommarbuffén. Det går bra att ersätta fläskfilén med kycklingfilé
Buffé till makens företags after work

Buffé till makens företags after work

Råg knäckebröd, brynt vispat smör, foccatia, vattenmelon- & fetaost sallad, Grillad fläskfilé med kapris och baconvinägrett, grönsallad, pastasallad, basilika kyckling med soltorkade tomater och fetaost strössel och krämig potatissallad
Den perfekta fläskfilén på buffén

Den perfekta fläskfilén på buffén

Blanda och ställ kallttills du ska servera salladen. Vill du ha den varm, lägg folie runt filén, men den är väldigt god ljummen eller kall
Italiensk marinerad fläskfilé

Italiensk marinerad fläskfilé

Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Blanda samman alla ingredienser till dressingen
Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Man kan byta ut köttet, tillfläskfilé, eller ytterfilé. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten
Dubbelmarinerad fläskfilé med sallad och såser

Dubbelmarinerad fläskfilé med sallad och såser

Till vårt kött hade vi en kall jordnötssås som vi har haft med här i köket tidigare, den är en av våra favoritsåser som passar väldigt bra till många olika rätter
Balsamvinägermarinerad fläskfilé med sesamfrön

Balsamvinägermarinerad fläskfilé med sesamfrön

På mina buffébord finns det oftast marinerat kött eller kyckling som serveras kallt. Speciellt vid bufféer har man fullt upp med att duka fram allt, så då är ett hett tips att inte behöva tillaga så mycket precis på slutet

Italiensk buffe

Marinerad fläskfilé. Serveras kall. Perfekt nu till sommarens alla festligheter såsom bröllop, student etc
Rödlöksmarinerad fläskfilé

Rödlöksmarinerad fläskfilé

Satt och bläddrade i gamla mattidningar på jakt efter något "nytt" recept på kall, marinerad fläskfilé
Grillad fläskfilé med rökt sidfläsk och färsk salvia

Grillad fläskfilé med rökt sidfläsk och färsk salvia

Smakar prima ihop med en kall sås och färskpotatis, och fungerar även toppen på bufféer då den ser trevlig ut även i uppskuren form, och smakar lika gott även om den hunnit svalna och bara är ljummen
Långmarinerad fläskfilé

Långmarinerad fläskfilé

Köttet förbereds redan ett par dagar i förväg och får sedan ligga i kylen och dra åt sig smak fram till serveringsdagen, då det dessutom serveras kallt
Örtmarinerad fläskfilé

Örtmarinerad fläskfilé

Blanda alla ingredienser till marinaden. Putsa fläskfilén. Bryn filéerna i smör och olja, lägg över i len ugnsform och stek i ugnen till en innertemperatur på 67 grader. 800 g fläskfilé. 2 msk kallt vatten