Smaka av med salt, nymalen svartpeppar, rosépeppar, chili grillkrydda, franska örtkryddor. Servera med riskupoler, potatisklyftor eller hasselbackspotatis
Hasselbackspotatis är gott att servera till. 3-4 personer4 - 5 hg fläskfilésmör eller margarin till stekning1/2 tsk salt1 krm vitpeppar1 stor gul lök, finhackad2 dl créme fraiche1 dl vispgrädde2 msk chilisås1/2 msk worcestershiresauce1/2 msk soya1 pressad vitlöksklyfta1 msk rosépepparhackad persiljaSkär filén i tunna skivor och platta ut dem något. Lägg i köttet och rosépeppar i såsen, rör om och låt allt puttra i ca 5 minuter eller tills köttet är knappt rosa inuti. 4 - 5 hg fläskfilésmör eller margarin till stekning
Hetta upp smöret i en kastrull och lägg i sparris, paprika, lök samt rosépeppar. Hasselbackspotatisen och den baconlindade fläskfilén gjorde jag som man brukar, det som var litet nytt var sparrisfräset med apelsinsås och så fyllningen till fläskfilén