Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Skiva steken och servera med gräddskyn och de kvarvarande lök- och äppelbitarna 750 g fläskkarré
Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Skiva steken och servera med gräddskyn och de kvarvarande lök- och äppelbitarna 750 g fläskkarré
Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort. Lägg den i en skål och rör ner yoghurten och pressa in vitlöken
Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort. Lägg den i en skål och rör ner yoghurten och pressa in vitlöken
Fläskkarré. 1800 g fläskkarré, i bit. 11 st vitlöksklyftor. 1vattenSkala och finhacka lök och vitlök. Stek i 125 grader under lock i ca 2 timmar. Vänd köttet och stek ytterligare 1,5-2 timmar tills köttet kan dras isär med en gaffel. 1›1 / 4Skala och finhacka lök och vitlök. ‹4 / 4Stek i 125 grader varm ugn under lock i ca 2 timmar. Vänd köttet och stek ytterligare 1,5-2 timmar tills köttet kan dras isär med en gaffel
Bryn köttet runt om i smör i en stekpanna. Blanda salt, peppar, citronskal, vitlök och örter. 1 kg benfri fläskkarré, Smör, 1 1⁄2 tsk salt, 2 krm svartpeppar, rivet skal av 1 st citron, 2-3 st pressade vitlöksklyftor, 2 dl hackade färska blandade örter t ex basilika, timjan, rosmarin, persilja, kg mjölig potatis, 3 dl grädde. Stek i nedre delen av ugnen ca 30 min. Fortsätt steka 30 min. Häll grädden på potatisen och stek ytterligare ca 30 min tills köttets innertemperatur är 80°. Relaterat 1 kg benfri fläskkarré. 2-3 st pressade vitlöksklyftor
Blanda salt, peppar, citronskal, vitlök och örter. Bryn köttet runt om i smör i en stekpanna. Stek i nedre delen av ugnen ca 30 min. Fortsätt steka 30 min. Häll grädden på potatisen och stek ytterligare ca 30 min tills köttets innertemperatur är 80°. 1 kg benfri fläskkarré. 2 pressade vitlöksklyftor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg benfri fläskkarré Arla® Svenskt Smör 1½ tsk salt 2 krm svartpeppar rivet skal av 1 citron 2 pressade vitlöksklyftor 2 dl hackade färska blandade örter t ex basilika, timjan, rosmarin, persilja 1 kg mjölig potatis 3 dl Kelda® mellangrädde