Stek fläskkotletterna på medelvärme tills de är genomstekta och gyllene. Lägg åt sidan under folie. Vänd fläskkotletternai första, andra och tredje tallriken
Det här är en enkel och snabb fransk rätt med stektafläskkotletter och cidersås. Fläskkotletter. Till fläskkotletten serverade jag dels champinjoner, stektai smör och avslutade med torkad dragon och persilja
Örtkryddade fläskkotletteri gräddsås. Ta ut steken och låt den vilaifolie under tiden du gör såsen. En av favoriterna bland husmanskost är en riktigt mör, saftig stek
Ugnsbakade endiver med timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlök och smör – kvartade endiverstektai smör, vitlök och timjan, därefter kokta och ugnsbakade med bladpersiljai saft av apelsin
Ta ut och sätt ifolieitiominuterinnan du skär upp. Igår var det stormbyar i Skåne och det har intevarit lätt att hålla sig torr om man vågat sig utomhus
Vi äter sällan fläskkött här hemma men för ett tag sedan köpte jag fläskkotletter som jag frös in. Lägger kotletterna på ett fat med folie över och låtar köttet får gotta tillsig
Ta ut steken låt den vilaifolie och använd allt spad från formen till gräddsåsen. Torka av kotletten,krydda runt om med salt, peppar, nejlika, ingefära och kardemumma