1,2 kg tjocka revben, grishals på ben, fläskkarré eller fläsklägg. 1 tsk stött eller malen fänkål. 4 msk grovhackad färsk rosmarin eller någon tsk torkad rosmarin
Gjorde ju en variant på pulledpork sist det inhandlades, kan läsas här. Kudos till Konsum i Vännäs som plockar hem fläsklägg som inte är rimmade lite nu och då
Hett fläsklägg i Crock-Pot, Ärtsoppa, Nattbakad högrev, Kycklinggryta med tomat och bacon, Vegetariska fyllda paprikor, Kålpudding, Chili con carne, Köttfärssås/Bolognese, Pulled chicken thai style, Mustig chiligryta, Helstekt kyckling, Rödkålssallad, Fläsklägg med rotmos, Pulledpork etc
Hel kyckling, Bolognese, Fläsklägg med rotmos, PulledPork, Nattbakad högrev, Boeuf Bourguignon etc. För exakt två år sedan skaffade jag en av de bästa prylarna jag har i köket, nämligen en Crock-Pot Slow Cooker
Det här är mitt försök att återskapa receptet (se också Pulledpork på fläsklägg). Vintern 2012 besökte jag krögaren, kocken och författaren Gabrielle Hamiltons restaurang Prune i New York
Då får du ett gott rotmos som kan serveras med den billiga köttdeltaljen fläsklägg. Du kan också göra pulledpork av köttet som är riktigt gott och kräver minimal arbetsinstats