Koka under tiden potatis för önskad antal personer och wokgrönsaker. Helstekt marinerad fläskytterfilén i ugn tillsammans med wokgrönsaker och potatis, fläskytterfilén var perfekt tillagad och väldigt mör
Som ni vet så gillar jag att laga mat i ugn, det är snabbt och bekvämt och eftersom vi var på kalas så var det inte så mycket tid över i eftermiddag att stå och fixa
Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinad blir det otroligt saftigt och mört
Lägg i en ugnssäker form. Så, ta god tid på dig, och låt gärna köttet bli klart innan pastan kokas. Sätt ugnen på 175 grader. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter
Om potatisen behöver mer tid, så ta ut köttet och linda in i folio tills potatisen är klar. Sätt ugnen på 200 grader. Droppa över 1 msk olivolja och ställ in i ugnen ca 15 minuter. Lägg köttet i mitten på plåten och sedan in i ugnen igen ca 20-25 minuter
Nu marinerade jag den själv och långstekte den i ugnen – allltså så himla gott. Under tiden förbered såsenFinhacka vitlök och schalottenlök, fräs i smör
Ytterfilén steker jag långsamt i ugnen på svag värme så blir den jättesaftig och god. Koka quinoan i vatten + örtbuljong den tid som står angiven på förpackningen