Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Förbered under tiden för foliepaketen. Tina spättafiléer och räkor om du köpt frysta. Koka potatis mjuk. Skala gärna och dela stor potatis (4 delar) om du använder det
4 bitar hälleflundra, ca 800 g Flingsalt Vitpeppar Ca 400 g färska kantareller 1 msk smör 12–16 små färskpotatisar 4 stora nävar bladspenat 4 msk raps- eller olivolja 4 kvistar färsk timjan Citronsås
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan