Låt den svalna i formen. Den här kakan bakade jag för ett år sedan till min födelsedag, och jag kan inte bestämma mig för om det blir en repris i år med
Det är nästan omöjligt att få upp alla bitar ur formen utan att toppen spricker på några av dem. En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager
Låt kolasåsen svalna av och ställ in formen i kylen. Ska bättra mig med recepten, har nog snart kommit in i en bra pluggrutin så att jag kan fördela min tid mellan böckerna, familjen och det andra som jag tycker är roligt – båda matlagning och bakning
Köp boken här… Receptet nedan från boken är till en lyxig favoritkaka. Vem älskar inte morotskaka. Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Häll smeten i formen. Min mamma bakar supergod kladdkaka och på fik väljer jag gärna en bit vanlig kladdkaka, men när jag är hemma och bakar själv tycker jag det är roligt att experimentera fram nyttigare recept som är minst lika goda