Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna tills de fått färg. Blanda de smälta kolorna med kokosen och klicka ut på kakorna (den del som inte har choklad)
Tryck ut panacottan ur formarna och placera över kokoskrämen. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Formarna har jag köpt på panduro, det bara lyser påsk om dom tyckte jag, men tyvärr höll inte färgen efter gräddningen trots att jag försökte med dubbla formar så lossnade den ena efter gräddningen
Smält smöret. kokosmjölk. Smält smöret. och sen har jag rostad kokos på. 150g smör. Klicka ut i formar och grädda i ca 10 min i 200 grader. 150g smör. Klicka ut i formar och grädda i ca 10 min i 200 grader Så fort de kommer ut så gör en grop i dem, jag använde ett msk-mått
Kör smöret några sekunder i mikron så det blir en aning rinnigt. För att fira det bakade jag en otroligt fräsch tårta med smak av lime, svarta vinbär och kokos