Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig. En bra förrätt som går att förbereda i god tid är sparrissoppan
GA_googleAddAttr("Tag", "forratter"). I helgen inhandlades vit sparris ifrån Vätternsparris och i lördags gjorde Jonas en förrätt på just denna vita sparris
GA_googleAddAttr("Tag", "forratter"). Förra fredagen när jag bjöd ett gäng tjejkompisar på middag började vi med bubbel (ett gott franskt mousserande från Loire) och lite chips medan vi väntade på att alla ska komma
Sätt ugnen på 175º. Smörj 4 st cocotteformar. Vispa ihop ägg, crème fraiche och riven ost. Hacka de soltorkade tomaterna och rör der dem tillsammans med salt och peppar
Sätt ugnen på 220º. Mixa krabbköttet med dill, kolja, pressad vitlök, citronskal, salt och peppar. Forma till fyra biffar och dubbelpanera, mjöl, ägg, rikligt med skorpmjöl
Sätt ugnen på 275º. Skala lökarna, dela dem i halvor och skär rakt av i så tunna skivor som möjligt. Skär brödet i små tärningar och rosta dem på en plåt i ugnen