Häll omedelbart upp på en plåt med bakplåtspapper, sprid ut till en tunn kaka med slickepott. Det går enklare om man lägger ytterligare ett bakpapper ovanpå och trycker ut jämnt med händerna
Fröknäckebrödet innehåller. Olja papperet med oliv- eller rapsolja. hårt fröknäcke. Rör sen ner vattnet med olivoljeskvätten i, och blanda till en smet
En burk fröknäcke går alltid åt hemma, kanske ibland lite väl fort. Tillsammans med smör och ost eller skivad avocado så är det perfekta mellanmålet eller jätte gott på lördagskvällen med ostbrickan och lite marmelad
Fröknäcke. Bred ut smeten på två ugnsplåtar klädda med bakplåtspapper och strö över flingsalt. Skär rutor med kniv, kan även ‘försärkas’ halvvägs genom gräddningen
1 msk fiberhusk. Dra bort bakplåtspapper och klipp det ännu mjuka fröknäcket i 8-16 bitar. Dra sen ner ugnsvärmen ytterligare till 50 grader och ha ugnsluckan lite på glänt tills fröknäckebitarna är helt krispigt genomtorra. 1 msk fiberhusk