Jag gillar verkligen idén med kalljästa frallor. jag vet inte om jag gjorde något fel men mina frallor kändes ganska sega och det blev inte så mycket färg på dom
Pensla med ägget. Lös upp jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och låt jäsa i 30 minuter. Forma degen till bullar och jäs i ytterligare 30 minuter
Pensla frallornamed vatten efter gräddningen och låt svalna under bakduk, så får du en mjuk skorpa. Välj själv om du vill baka på enbart vetemjöl och få ljusa frallor, eller tillsäta grahamsmjöl för grövre bröd
Blanda sedan i grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Pensla frallornamed uppvispat ägg. Knåda degen på mjölat bakbord och baka ut runda frallor som läggs på papprade plåtar
pensla med vatten och doppa i olika frön. Glada frallor. Testa med. 12 dl Grahamsmjöl. 1Ingredienser 5 dl Mjölk 50 g Jäst 1 tsk Salt 0,5 dl Sirap ljus 2 dl Grahamsmjöl 1 l Vetemjöl special 50 g Smör Topping. Baka ut till 16 frallor i valfri form. Baka av frallorna i ugnen i ca 10 minuter