Dessa Pani Popo som är egentligen från Samoa ön men äts nästan överallt runtomkring (har jag hört) är saftiga och luftiga sötfrallor bakade med kokosmjölk och indränkta i kokos sås
Se till att alltid ha Torrjäst hemma, då har dualltid jäst tillhands när du blir baksugen. Testa gärna frallornamed en god ost och Apelsincurdsom finns på bloggen
Häll torrjästen i degbunken och lös upp med mjölken. Jag ska vara ledig fredag-söndag så jag hoppas att vädret ska tillåta vandring i Kilsbergen någon dag så då ska jag baka dessa frallor igen
Täck över med plastfolie. Torrjäst blandas direkt i mjölet. Frallor, tekakor och hamburgerbröd. Pensla bullarna/tekakorna/hamburgerbröden med smält margarin eller ägg
Pensla med vatten och strö över mannagryn, vetekli, vallmofrö och/eller sesamfrö. Ta upp på mjölat bord och rulla till frallor alt 2 limpor. 1 pkt torrjäst
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Mjöla lite på snittytan och lägg dem med snitt ytan upp. 50 g torrjäst. Värm vattnet till 40 grader. Blanda alla ingredienser och häll det varma vattnet över och blanda till en smidig deg
Ta ut frallorna ifrån kylen. Blanda torrjästenmed kallt vatten direkt ifrån kranen. Pensla bröden med kallt vatten och strö på vallmofrö eller sesamfrön